Bladwijzers Chrome overzetten

in

Als een computer niet meer opstart en je moet de favorieten of bladwijzers overzetten naar een andere harddisk dan moet je verborgen bestanden zichtbaar maken aanzetten en dan de volgende map kopiëren.

Windows verkenner openen:
Computer>>>Lokale schijf (C:)>>>Gebruikers>>>”De gebruiker”>>>AppData>>>Local>>>Google>>>Chrome>>>User Data
* Je moet wel “verborgen items” aan hebben staan.

De map User Data gewoon in zijn geheel kopiëren en na de windows installatie weer terugzetten.

Als je enkel de bladwijzers wilt kopiëren dan kun je ook in diezelfde map User Data >> Defaults en daar het bestand Bookmarks (2 bestanden, zowel Bookmark als Bookmarks.bak) kopiëren.

windows_chrome1